Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Maracas de piele cu cuart lemurian - Crisocola - din Amazon
360 lei
Cod produs
MRA001012
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descopera magia sacrata: maracas de piele cu cuart lemurian si crisocola - unelte esentiale pentru ceremoniile samanice!

Inaltand conexiunea cu taramurile spirituale, Maracas de Piele cu Cuart Lemurian si Crisocola sunt o comoara a spiritualitatii autentice. Realizate cu migala si respect fata de traditiile samanice, aceste instrumente rituale sunt o aditie pretioasa in cadrul ceremoniilor sacre.

Cu dimensiuni de 15x5 cm, aceste maracas emana o energie profunda, imbogatind experienta spirituala a practicantilor. Cuartul Lemurian, cu vibratia sa pura si conexiunea la intelepciunea ancestrala, se impleteste armonios cu puterea cristalina a Crisocolei, aducand claritate si echilibru in ritualuri.

Fiecare detaliu al acestor maracas, realizate cu piele autentica din Amazonia, vorbeste despre respectul fata de traditie si despre angajamentul in crearea unei experiente autentice. Cu ele, fiecare ceremonie samanica devine o calatorie catre lacasurile sacre ale sufletului si ale universului, invaluite in sunetul pur si armonios al maracas-ului.
Din Gura in Gura